Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Liberia

Onroerend goed te koop in Liberia

De Republiek Liberia is een West-Afrikaanse staat grenzend aan het noorden met Sierra Leone en Guinee en ten oosten met de Ivoorkust. Het is onlangs geplaagd door twee burgeroorlogen die honderdduizenden vluchtelingen hebben geëxpatrieerd en de Liberiaanse economie hebben vernietigd.

De hoofdstad is Monrovia

Liberia is een land dat werd gesticht door vrijgelaten slaven en tegenwoordig draagt ​​Liberia de littekens van meerdere burgeroorlogen, staatsgrepen, politieke revoluties en machtsstrijd, om nog maar te zwijgen van de verwoestende Ebola-epidemie.

De economische en politieke situatie is niet stabiel en dit maakt onderzoek moeilijk voor beleggers die geïnteresseerd zijn in onroerend goed te koop in Liberia. De situatie is niet beter voor de lokale bevolking die voortdurend groeit en met steeds meer opdoemende woningbehoeften.

De beste plek om onroerend goed te vinden in Liberia is ongetwijfeld Monrovia, waar meer dan een miljoen Liberianen wonen. De grootste stad van het land is een levendige plaats waar de overheid probeert te voldoen aan de eisen van de noodzakelijke wooneenheden.

Gbarnga is een andere interessante stad om onroerend goed te koop te zoeken in Liberia. Het kan er alleen uitzien als een vervallen stad in het achterland van Liberia, maar het is de thuisbasis van de Universiteit van Cuttington; een van de meest prestigieuze in het land voor meer dan een eeuw.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB